Becali, încrezător că va ajunge la o înţelegere cu atacantul Junior Moraes

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că este încrezător că va ajunge la o înţelegere atât cu Gloria Bistriţa cât şi cu atacantul Junior Moraes pentru transferul acestuia la Steaua.

15 afișări
Imaginea articolului Becali, încrezător că va ajunge la o înţelegere cu atacantul Junior Moraes

Becali, încrezător că va ajunge la o înţelegere cu atacantul Junior Moraes (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"O să luăm legătura, azi, mâine, şi cu nea Jean şi cu jucătorul. Prima dată să ne înţelegem cu nea Jean. Cred eu că ne vom înţelege până la urmă. N-au intrat zilele în sac. Important e să avem un atacant în al doilea stagiu de pregătire", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici