Becali: L-am adus pe N'Doye de la Vaslui

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, la Sport.ro, că a reuşit transferul jucătorului Ousmane N'Doye, de la SC Vaslui, în schimbul căruia i-a cedat pe Ionuţ Rada şi Antonio Semedo.

17 afișări
Imaginea articolului Becali: L-am adus pe N'Doye de la Vaslui

Becali: L-am adus pe N'Doye de la Vaslui (Imagine: Mediafax Foto)

"Jucători străini nu veţi mai vedea la Steaua, doar dacă va pleca un jucător străin şi va veni altul în loc. Dayro nu va pleca de la Steaua. Azi am făcut un transfer la Steaua, un jucător străin. Eu l-am vrut, nu Dorinel, că eu fac echipa la Steaua. Habar n-am din ce ţară este jucătorul ăsta. Azi i-am dat pe Rada şi pe Semedo şi l-am adus pe N'Doye de la Vaslui!", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că Steaua era pe primul loc în clasamentul Ligii I dacă îl aducea înapoi pe atacantul Pepe Moreno. "O să mai luăm un Arthuro, ca să mai dăm 600.000, şi să mai pierdem un 1.000.000, că m-am luat după cineva, care mi-a zis că este mai bun ca Pepe Moreno. Dacă rămânea Pepe Moreno acum Steaua era pe primul loc. Când un jucător face sub 1.000.000, atunci el atâta face", a precizat finanţatorul FC Steaua.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici