Becali: Mă gândesc ca Badea şi Mureşan să nu facă strategii cu tuşierii

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că preşedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, şi omologul său de la CFR Cluj, Iuliu Mureşan, au avut o întâlnire la hotel Marriott, şi că îi este teamă ca aceştia să nu încerce influenţarea arbitrilor asistenţi de la meciul de duminică.

2 afișări
Imaginea articolului Becali: Mă gândesc ca Badea şi Mureşan să nu facă strategii cu tuşierii

Becali: Mă gândesc ca Badea şi Mureşan să nu facă strategii cu tuşierii (Sursa: Mediafax Foto)

"Mă frământă un lucru: astăzi la ora 11.00, Nicu Badea s-a întâlnit cu Mureşan la hotel Marriott. Mă gândesc să nu facă alte strategii şi nu mi-e frică de Tudor, ci de tuşieri. Tuşierii atât pot pune la cale, mai ales că nu ştiu cine sunt ei", a spus Becali.

Partida Steaua - CFR Cluj, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa, duminică, cu începere de la ora 20.30. Meciul va fi arbitrat la centru de către Alexandru Tudor, în timp ce arbitrii asistenţi încă nu au fost încă anunţaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici