Becali: MApN ne-a notificat că se va adresa justiţiei, noi vom juca pe Ghencea până la soluţionare

Gigi Becali a declarat, joi, că Ministerul Apărării Naţionale a informat FC Steaua că se va adresa justiţiei privind datoriile pe care le are însă gruparea "roş-albastră" îşi va disputa meciurile din Liga I, din sezonul viitor, tot pe stadionul din Bulevardul Ghencea până la o decizie a acesteia.

31 afișări
Imaginea articolului Becali: MApN ne-a notificat că se va adresa justiţiei, noi vom juca pe Ghencea până la soluţionare

Becali: MApN ne-a notificat că se va adresa justiţiei, noi vom juca pe Ghencea până la soluţionare (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"De ce să nu joace Steaua pe Ghencea? Am luat licenţă şi pentru Buzău ca să o luăm, dar acolo eu am investit foarte mulţi bani. Am înţeles că ne-au trimis o notificare că se vor adresa justiţiei. Să se adrese justiţiei, să vedem ce spune judecătorul. Dacă judecătorul va spune, asta e. Dar judecătorul va spune în doi, trei ani, eu voi sta acolo să-mi protejez investiţia", a spus Becali.

Becali a precizat că va rezolva şi conflictul cu suporterii iar tehnicianul Victor Piţurcă nu va trebui să intervină în această dispută. "Nu trebuie să rezolve Piţurcă problema cu suporterii, nu e asta o problemă. Asta e o problemă pe care trebuie să o rezolve statul român, autorităţile. Noi acolo plătim taxe, impozite. Eu voi rezolva cât pot şi autorităţile restul. Dar promit că nu va mai fi ce a fost. Se va purifica până la ultimul care a înjurat. I-am monitorizat pe toţi", a mai spus el.

Finanţatorul stelist a precizat că nu sunt datorii către jucători. "Sunt minciuni că jucătorii vor face grevă, că n-au primit banii de trei luni. Sunt doar minciuni, tâmpenii", a precizat el.

Becali consideră că grupările CFR Cluj şi Unirea Urziceni au avut proiecte mai bune şi de asta au dominat Liga I în ultimii trei ani. "Au fost mai deştepţi ei. Bucşaru a avut inteligenţa să-l ia pe Dan Petrescu, chiar dacă a dat 500.000 de euro. La CFR s-a plecat pe un proiect de câţiva ani, au luat-o pas cu pas, s-au întărit, cu răbdare, înţelepciune, ştiinţă de fotbal", a explicat Becali.

El consideră că sezonul următor al Ligii I. va fi dominat de formaţiile bucureştene. "Cred că şi Dinamo va avea un alt parcurs. Cred că de la anul Steaua şi Dinamo, şi cred că şi Rapid se vor lupta la titlu. Şi Rapidul, dar la ei e problema că se îneacă la mal", a concluzionat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici