Becali:"Moţi este jucătorul Sienei!"

Impresarul Victor Becali a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că fundaşul echipei Dinamo, Cosmin Moţi, dorit şi de Lazio Roma, a fost împrumutat pentru un sezon la formaţia italiană Siena, unde îl va avea coleg pe mijlocaşul Paul Codrea.

11 afișări
Imaginea articolului Becali:"Moţi este jucătorul Sienei!"

Becali:"Moţi este jucătorul Sienei!"

"Moţi a semnat astăzi cu Siena. Nu este un transfer definitiv. Este vorba despre un împrumut de un an, iar dacă cei de la Siena sunt mulţumiţi, îl pot cumpăra şi prelungi contractul pe încă patru ani", a explicat Victor Becali.

În momentul de faţă, Cosmin Moţi se află în cantonamentul echipei naţionale a României de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia pentru partidele cu Lituania şi Insulele Feroe din preliminariile CM 2010.

În această vară, presa din Italia a vehiculat informaţia potrivit căreia fundaşul dinamovist urma să fie achiziţionat de clubul Lazio Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici