Becali, provocat să se bată în zaruri cu profesioniştii

Preşedintele Federaţiei Române de Table, Liviu Radu, l-a invitat pe Gigi Becali să-şi demonstreze calităţile după ce latifundiarul a declarat că este la fel de bun la table precum Messi la fotbal.

16 afișări
Imaginea articolului Becali, provocat să se bată în zaruri cu profesioniştii

Becali, provocat să se bată în zaruri cu profesioniştii (Imagine:Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

Tocmai pentru că ţine atât de mult ca tablele să fie văzute drept un sport serios şi nu o simplă distracţie, preşedintele Federaţiei Române de Table, Liviu Radu, a fost deranjat de declaraţia lui Becali. “Sunt convins că nici nu ştie să înceapă o partidă”, spune Liviu Radu. „Tot l-am văzut pe Gigi Becali, a început să mă deranjeze. Se dă mare tablagiu.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici