Beckham a debutat la LA Galaxy într-un meci oficial

Mijlocaşul David Beckham a debutat la formaţia LA Galaxy într-un meci oficial, joi, însă nu a putut evita înfrângerea cu scorul de 1-0, în faţa echipei DC United, informează BBC.

1 afișare
Imaginea articolului Beckham a debutat la LA Galaxy într-un meci oficial

Beckham a debutat la LA Galaxy într-un meci oficial

La debutul lui Beckham, care a intrat pe teren în minutul 72, a fost prezent şi selecţionerul Angliei, Steve McClaren.

Beckham, care a suferit o accidentare la gleznă, şi-a exprimat satisfacţia pentru că a reuşit să joace, în sfârşit, pentru echipa sa. "Nu este frumos să dezamăgeşti oameni care au plătit o grămadă de bani ca să te vadă, aşa că a fost minunat să intru în teren. A fost o noapte frumoasă, dar şi o noapte grea, din cauza rezultatului. Evident, a existat o anumită presiune, pentru că toată lumea vorbeşte despre cum am venit în America şi încă nu am jucat. Dar nu simt presiunea în acest sens. Am simţit presiunea în sensul că a trebuit să mă pregătesc şi să joc", a spus Beckham.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici