Beckham a înscris primul gol de la venirea în SUA

Mijlocaşul echipei Los Angeles Galaxy, David Beckham, a înscris, miercuri seară, primul gol de la venirea în SUA, în partida cu formaţia DC United, scor 2-0, din semifinalele Superligii, competiţie ce se dispută între formaţiile nord-americane şi mexicane, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Beckham a înscris primul gol de la venirea în SUA

Beckham a înscris primul gol de la venirea în SUA

Beckham a deschis scorul în minutul 28, transformând o lovitură liberă de la 20 de metri. Cel de-al doilea gol al echipei LA Galaxy a fost reuşit de Landon Donovan, în minutul 47, din pasa mijlocaşului englez.

Beckham, în vârstă de 32 de ani, a fost înlocuit în minutul 63.

Este prima victorie a formaţiei Los Angeles Galaxy cu Beckham pe teren, după înfrângerile identice cu DC United şi New England Revolution, scor 0-1, ambele în liga nord-americană de fotbal (MLS).

Los Angeles Galaxy va întâlni, la 29 august, în finala Superligii, echipa mexicană Pachuca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici