Beckham va fi indisponibil şase săptămâni

Mijlocaşul formaţiei Los Angeles Galaxy, David Beckham, accidentat la un genunchi, miercuri, la meciul cu Pachuca, va fi indisponibil şase săptămâni, a anunţat postul de televiziune ESPN, citat de AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Beckham va fi indisponibil şase săptămâni

Beckham va fi indisponibil şase săptămâni

Jucătorul în vârstă de 32 de ani a făcut un nou test joi, care a confirmat o entorsă la un ligament al genunchiului drept şi astfel va lipsi de la meciurile Angliei, din preliminariile Euro-2008, cu Israel, la 8 septembrie, şi Rusia, în 12 septembrie.

Dacă absenţa sa va fi de lungă durată, atunci el ar putea chiar să nu mai evolueze până la finalul sezonului, ultimul meci în campionatul SUA urmând să aibă loc la 21 octombrie.

Beckham a părăsit terenul, miercuri, în minutul 30 al jocului cu Pachuca, după o ciocnire violentă cu mijlocaşul mexican Fernando Salazar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici