Begu şi Niculescu s-au calificat în semifinale la Wuhan, după retragerea adversarelor din sferturi

Perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu s-a calificat, joi, în semifinalele turneului de la Wuhan, după ce a beneficiat de retragerea cuplului spaniol Carla Suarez Navarro/Garbine Muguruza, cap de serie numărul 7.

398 afișări
Imaginea articolului Begu şi Niculescu s-au calificat în semifinale la Wuhan, după retragerea adversarelor din sferturi

Begu şi Niculescu s-au calificat în semifinale la Wuhan, după retragerea adversarelor din sferturi (Imagine: Ovidiu Iordache/Mediafax Foto)

Muguruza s-a calificat, joi, în semifinale la simplu, după ce a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe Anna Karolina Schmiedlova din Slovacia. Spaniola a acuzat probleme gastrice după acest meci şi a decis să nu mai joace la dublu.

În faza următoare, Begu şi Niculescu vor evolua cu echipa cehă Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka, cap de serie numărul 6.

Româncele şi-au asigurat un premiu total de 32.520 de dolari şi 350 de puncte WTA prin accederea în semifinale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici