Benitez: Nu ne antrenăm la Bucureşti pentru ca jucătorii să se odihnească

Managerul echipei FC Liverpool, spaniolul Rafael Benitez, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a ales să nu facă niciun antrenament la Bucureşti, pentru a-i lăsa pe jucători să se odihnească.

18 afișări
Imaginea articolului Benitez: Nu ne antrenăm la Bucureşti pentru ca jucătorii să se odihnească

Benitez: Nu ne antrenăm la Bucureşti pentru ca jucătorii să se odihnească (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Torres nu este deocamdată în formă maximă, însă dacă l-am luat cu noi în această deplasare înseamnă că are şanse foarte mari să intre în teren. Uneori este foarte dificil să te antrenezi seara şi astfel am ales să ne pregătim de dimineaţă şi să ne deplasăm seara pentru ca jucătorii să intre în programul de odihnă", a spus Benitez.

Întrebat despre duelul său cu tehnicianul Unirii Urziceni, israelianul Ronny Levy, Benitez a afirmat: "Atunci când vorbim despre duelurile dintre antrenori, uităm că de fapt acestea se dau între echipe. Ronny Levy este un tehnician foarte bun şi ştiu că va fi dificil să joc împotriva unei echipe pregătite de el, pentru că ne cunoaşte foarte bine. Avem încredere în forţele noastre şi cred că vom reuşi să obţinem calificarea. Unirea Urziceni este o echipă bună, dar nu luăm în calcul înfrângerea. Victoria obţinută în tur este importantă, mai ales că în cupele europene contează foarte mult să nu primeşti gol. Obţinând o victorie în meciul tur îi forţăm pe adversari să deschidă jocul, iar dacă vom evolua inteligent nu cred că vom avea probleme".

Mijlocaşul argentinian al formaţiei Liverpool, Javier Mascherano, consideră că Liga Europa este singurul trofeu ce mai poate fi cucerit în acest sezon. "De câteva zile vorbim despre acest meci şi ştim că este unul foarte important pentru noi, deoarece ne dorim să mergem mai departe cu orice preţ. Am încredere în forţele noastre şi cred Liga Europa este singura competiţie în care mai avem şanse să realizăm ceva important în acest sezon. Torres este un jucător extraordinar şi tot timpul ne bucurăm de prezenţa sa printre noi. Este bine că a început să se antreneze şi că va putea juca. Sperăm ca împreună să reuşim ceea ce ne-am propus pentru acest sezon", a precizat Maschrano.

Echipa Unirea Urziceni întâlneşte, joi, de la ora 20.00, pe Stadionul Steaua, formaţia Liverpool, în manşa secundă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Meciul va fi transmis de Pro TV. În tur, campioana României a fost învinsă cu scorul de 1-0 (0-0).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici