Bergodi: Îmi place mai mult cum joacă FC Vaslui decât CFR Cluj

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, luni, că formaţia FC Vaslui evoluează mai bine în acest moment decât campioana en-titre, CFR Cluj.

8 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Îmi place mai mult cum joacă FC Vaslui decât CFR Cluj

Bergodi: Îmi place mai mult cum joacă FC Vaslui decât CFR Cluj (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Urmează două meciuri foarte grele pentru noi, cu FC Vaslui şi Steaua. I-am urmărit în câteva jocuri în Antalya pe vasluieni şi au câţiva jucători foarte buni. Sincer, îmi place mai mult cum joacă Vasluiul decât CFR Cluj. Chiar şi aşa, eu vreau să merg la Vaslui să câştigăm. Avem un moral bun după victoria obţinută în faţa Craiovei şi am încredere în băieţi că vor da totul pe teren pentru a nu pleca învinşi de la Vaslui. Sper să jucăm cel puţin la fel cum am făcut-o în prima oră a meciului cu Universitatea Craiova", a spus Bergodi.

Citeşte şi:

Rezultatele complete din etapa a XVIII-a Ligii I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici