Bergodi: Până săptămâna viitoare voi şti ce o să fac în continuare

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat că până săptămâna viitoare, când va pleca în Italia, va şti cu exactitate dacă o să pregătească gruparea moldavă şi în sezonul viitor.

19 afișări
Imaginea articolului Bergodi: Până săptămâna viitoare voi şti ce o să fac în continuare

Bergodi: Până săptămâna viitoare voi şti ce o să fac în continuare

"Am purtat o primă discuţie cu cei din conducerea clubului Poli Iaşi, dar urmează să mai vorbim. Am cerut un buget pentru sezonul viitor, care să ne permită să ne propunem un obiectiv îndrăzneţ. Nu vreau să mai avem ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Dacă voi alege să continui la Iaşi, vreau să luptăm pentru o clasare în prima parte a campionatului. Oricum, cred că până miercuri voi şti ce o să fac în continuare. După meciul cu Rapid, din ultima etapă, voi pleca acasă, în Italia, şi vreau să ştiu unde voi lucra sezonul viitor", a precizat Bergodi.

Tehnicianul italian a adăugat că decizia de a prelua conducerea tehnică a formaţiei ieşene, din iarnă, a fost una inspirată: "Am făcut bine în iarnă că am ales să preiau pe Poli Iaşi. Chiar dacă Iaşiul era într-o situaţia dificilă, am reuşit împreună cu băieţii să facem un retur bun şi să ne atingem obiectivul, salvarea de la retrogradare. Despre rezultatele muncii mele vorbesc statisticile şi toţi cei care m-au ofertat acum".

Partida Rapid-Politehnica Iaşi, din ultima etapă a Ligii I, este programată, miercuri, de la ora 20.00, pe stadionul din Giuleşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici