Beşiktaş a făcut o ofertă pentru Mutu

Campioana Turciei, Beşiktaş Istanbul, a făcut o ofertă pentru achiziţionarea atacantului român al echipei Fiorentina, Adrian Mutu, informează cotidianul turc Fanatik.

12 afișări
Imaginea articolului Beşiktaş a făcut o ofertă pentru Mutu

Beşiktaş a făcut o ofertă pentru Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Alb-negrii, care acţionează având avantajul faptului că vor juca direct în Liga Campionilor, l-au contactat pe talentatul român Mutu. Cei de la Beşiktaş au relaţii bune cu Fiorentina încă din perioada când doreau să îl achiziţioneze pe Per Kroldrup, iar de această dată au făcut o ofertă pentru Mutu. Directorul sportiv al Fiorentinei, Pantaleo Corvino, a spus că Mutu ar putea fi vândut, iar fotbalistul român ar putea fi atras de un transfer la Istanbul şi de perspectiva de a juca în Liga Campionilor. Negocierile dintre părţi continuă", scrie Fanatik.

Adrian Mutu, care evoluează la Fiorentina din 2006, a declarat în repetate rânduri că vrea să rămână la echipa italiană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici