Betis Sevilla, interesată de achiziţionarea lui Dorin Goian

Clubul Betis Sevilla s-a arătat interesat de serviciile internaţionalul român legitimat la Steaua, Dorin Goian, antrenorul grupării spaniole, Paco Chaparro, primind informaţii de la Iulian Filipescu, fost jucător la Betis.

13 afișări
Imaginea articolului Betis Sevilla, interesată de achiziţionarea lui Dorin Goian

Betis Sevilla, interesată de achiziţionarea lui Dorin Goian (Imagine: Mediafax Foto)

Antrenorul Paco Chaparro şi conducerea clubului Betis Sevilla îl preferă pentru postul de fundaş central pentru sezonul viitor pe Dorin Goian pentru că este un apărător cu experienţă care poate să întărească sistemul defensiv, informează cotidianul Diario de Sevilla.

Tehnicialul Chaparo a discutat şi cu Iulian Filipescu, care a evoluat la Betis Sevilla între 1999 şi 2003, despre Dorin Goian, fostul internaţional recomandându-l pe actualul jucător al Stelei, conform cotidianului spaniol.

Betis Sevilla a mai fost interesată de Dorin Goian şi în perioada de transferuri din iarnă, însă tranzacţia nu s-a putut realiza din cauza sumei de şase milioane de euro cerute de clubul Steaua. Conducerea clubului a dorit să-l transfere apoi pe colegul lui Goian de la Steaua, fundaşul Ionuţ Rada, însă antrenorul Chaparro nu a fost de acord, conform Diario de Noticias.

De serviciile lui Goian mai sunt interesate grupările din Germania Werder Bremen şi VfB Stuttgart, italienii de la Lazio şi formaţia engleză Aston Villa, informează ziarul spaniol.

Antrenorul Paco Chaparro doreşte să semneze un contract cu unul dintre cei doi mijlocaşi camerunezi, M'Bia sau Emana, de suma cu care va fi realizat unul din aceste două transferuri depinzând şi trecerea lui Goian la Betis Sevilla.

Sursa citată notează că gruparea Betis Sevilla este interesată să transfere şase jucători: doi fundaşi laterali, un apărător central, doi mijlocaşi şi un atacant.

Fundaşul stelist Dorin Goian se află şi în atenţia grupării italiene US Lecce, nou promovată în Serie A, potrivit cotidianului Corriere dello Sport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici