Bianca Andreescu o învinge pe Sofia Kenin şi e în turul 4 la Miami Open

Bianca Andreescu (31 WTA) va juca în turul patru la Miami Open 2023, după ce a învins o nouă adversară dificilă, pe americana Sofia Kenin (164 WTA), în şaisprezecimile de finală, cu 6-4, 6-4, într-o oră şi 34 de minute.

120 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu o învinge pe Sofia Kenin şi e în turul 4 la Miami Open

În primul tur, tânăra canadiancă a învins-o pe Emma Răducanu. Apoi, ea a trecut de Maria Sakkari, a şaptea favorită, înainte de a înfrunta o altă câştigătoare de turnee majore, Sofia Kenin. Americanca a făcut două meciuri bune la Miami Open 2023, dar Andreescu a învins-o de două ori în trecut şi era favorită la intrarea în meciul din turul al treilea.

Andreescu a început bine, în momentul în care americanca a pierdut un avantaj de 30-0 în al doilea game de serviciu, canadiana câştigând şapte puncte consecutive, pentru a conduce cu 3-1 în setul inaugural.

Sportiva de origine română şi-a păstrat apoi avantajul pe tot parcursul setului, fără a-i permite lui Kenin să câştige mai mult de două puncte pe serviciul ei. După 39 de minute, ea a câştigat primul set cu 6-4.

În setul al doilea, campioana de la US Open 2019 a construit un avantaj rapid de 4-1, dar de data aceasta avea să-i fie puţin mai dificil pentru Andreescu. Kenin a făcut un rebreak şi a pus probleme în următoarele game-uri de serviciu ale adversarei sale.

Cu toate acestea, Andreescu şi-a păstrat calmul şi a câştigat meciul cu 6-4, 6-4 şi s-a calificat în turul al patrulea la Miami Open 2023, unde o va aştepta pe învingătoarea meciului dintre Belinda Bencic, a noua favorită, şi Ekaterina Alexandrova, a optsprezecea favorită.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici