Bianca Andreescu s-a retras de la Australian Open. Anunţul făcut de sportivă

Bianca Andreescu (19 ani, 6 WTA) a decis să renunţe la participarea de la Australian Open din cauza recuperării de după accidentarea de la genunchi pe care a suferit-o la finalul lunii octombrie în meciul cu Karolina Pliskova.

1416 afișări
Imaginea articolului Bianca Andreescu s-a retras de la Australian Open. Anunţul făcut de sportivă

Bianca Andreescu s-a retras de la Australian Open. Anunţul făcut de sportivă

„Vreau să vă anunţ cum decurge recuperarea după accidentarea la genunchi pe care am suferit-o la Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Recuperarea decurge bine, mă simt mai bine şi mai puternică pe zi ce trece, dar după ce am discutat cu echipa mea şi, urmând recomandarea primită de la medici, Australian Open vine prea devreme în procesul meu de recuperare şi, din păcate, nu voi putea juca anul acesta.

A fost o decizie foarte grea pe care a trebuit să o iau pentru că îmi place foarte mult să joc în Australia, dar trebuie să respect planul de recuperare, pentru binele meu. Abia aştept să revin în Australia!”, a scris Bianca Andreescu pe Twitter.

Bianca Andreescu şi Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) sunt singurele jucătoare din TOP 10 WTA care n-au evoluat până acum în anul 2020. În prima săptămână a noului sezon se dispută turneele de la Brisbane, Auckland şi Shenzhen, unde Bianca şi Simona n-au participat. Halep va debuta în noul sezon la Adelaide, începând cu săptămâna viitoare. Românca şi-a aflat şi prima adversară de la Adelaide.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici