Bilete cu preţuri între 20 şi 100 de lei la meciul FC Braşov - Rapid

Tichetele de intrare la partida dintre FC Braşov şi Rapid din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I se vor comercializa începând de vineri la preţuri cuprinse între 20 şi 100 de lei, informează joi site-ul oficial al grupării ardelene.

98 afișări
Imaginea articolului Bilete cu preţuri între 20 şi 100 de lei la meciul FC Braşov - Rapid

Bilete cu preţuri între 20 şi 100 de lei la meciul FC Braşov - Rapid (Imagine: Shutterstock)

Preţurile biletelor sunt următoarele: peluză, tribuna a II-a şi tribuna I - 20 de lei, sectoarele S şi T - 30 de lei, fotolii - 100 de lei.

Tichetele vor putea fi achiziţionate începând de vineri, de la ora 10.00, la magazinul oficial al FC Braşov şi duminică de la aceeaşi oră la casele de bilete ale stadionului Tineretului.

Echipa FC Braşov întâlneşte, duminică, de la ora 19.00, pe propriu teren, formaţia Rapid, într-o partidă contând pentru etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici