Bilete între 10 şi 100 de lei, la derbiul Dinamo-Steaua

Biletele la derbiul Dinamo-Steaua vor fi puse în vânzare, marţi, la ora 10.00, la casele stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare şi vor costa între 10 lei la peluze şi 100 de lei la Tribuna 0-VIP, informează site-ul oficial al grupării "alb-roşii".

36 afișări
Imaginea articolului Bilete între 10 şi 100 de lei, la derbiul Dinamo-Steaua

Bilete între 10 şi 100 de lei, la derbiul Dinamo-Steaua

Un tichet la Tribuna a II-a costă 15 sau 20 de lei, în funcţie de sector, iar biletele la tribunele 0-II şi 0-I vor fi 40, respectiv 60 de lei.

Din măsuri de securitate, la casele de bilete nu vor fi puse în vânzare tichete în sectoarele rezervate suporterilor oaspeţi, la Peluza I. De asemenea, FC Dinamo a oprit vânzarea pe internet a biletelor la acest meci.

Derbiul Dinamo-Steaua este programat sâmbătă, de ora 21.00, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici