Bilete la meciul Rapid - Steaua, vândute "la negru" cu 40 de lei

Mai multe bilete la peluze, pentru derbiul Rapid - Steaua, programat astăzi, de la ora 20.30, sunt vândute de bişniţari în faţa stadionului, înainte de începerea partidei din etapa a XIV-a a Ligii I, la un preţ de 40 de lei bucata.

36 afișări
Imaginea articolului Bilete la meciul Rapid - Steaua, vândute "la negru" cu 40 de lei

Bilete la meciul Rapid - Steaua, vândute "la negru" cu 40 de lei (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preţul anunţat de FC Rapid pentru un bilet la peluză era de 15 lei.

Pe de altă parte, la casa de bilete din incinta magazinului oficial FC Rapid au fost puse în vânzare, cu aproximativ trei ore înainte de începerea partidei, cele 400 de tichete rezervate fanilor stelişti, după ce aceştia nu au venit să le ridice. Cu o oră şi jumătate înainte de meci, din cele 400 de bilete pentru tribuna I, sectorul B, mai erau disponibile câteva zeci, la preţul de 30 de lei.

Partida Rapid Bucureşti - Steaua Bucureşti, din etapa a XIV-a a Ligii I, se va disputa astăzi, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici