Blanc, Ibrahimovici, Pastore, Motta şi Cavani nu părăsesc PSG, anunţă preşedintele clubului

Preşedintele clubului PSG, Nasser Al-Khelaifi, a declarat, într-un interviu acordat cotidianului Le Parisiene, că antrenorul Laurent Blanc se va putea baza şi în sezonul viitor pe jucătorii Edinson Cavani, Thiago Motta, Thiago Silva, Zlatan Ibrahimovic şi Javier Pastore, informează L'Equipe.

106 afișări
Imaginea articolului Blanc, Ibrahimovici, Pastore, Motta şi Cavani nu părăsesc PSG, anunţă preşedintele clubului

Zlatan Ibrahimovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este tânăr şi reprezintă viitorul clubului. Are nevoie de mai multă încredere, dar ultimul meci a arătat talentul lui. Va fi parizian sezonul viitor", a declarat Al-Khelaifi, referindu-se la Cavani.

Echipa va fi antrenată tot de Laurent Blanc. "Poate scrie istorie ca în 1998", a precizat preşedintele.

În schimb, el exclude revenirea fostului director sportiv Leonardo. "Am o bună relaţie cu el, toată lumea ştie. El a lucrat foarte bine cu noi. Îi urez numai de bine, dar în acest moment îl avem pe Olivier Letang", a mai declarat Al-Khelaifi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici