Blatter şi Beckenbauer nu participă la centenarul FRF

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter şi preşedintele Consiliului de Supraveghere al FC Bayern Munchen, Franz Beckenbauer, nu vor mai ajunge în România la centenarul FRF, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul general Ionuţ Lupescu.

19 afișări
Imaginea articolului Blatter şi Beckenbauer nu participă la centenarul FRF

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter şi preşedintele Consiliului de Supraveghere al FC Bayern Munchen, Franz Beckenbauer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Domnul Blatter nu mai ajunge la Bucureşti. Am fost informaţi că s-a îmbolnăvit şi că nu mai poate ajunge. De asemenea, nici domnul Beckenbauer nu va mai participa la dineul organizat de FRF cu ocazia centenarului", a spus Lupescu.

FRF va organiza, marţi seara, la Palatul Parlamentului din Bucureşti, dineul oficial cu ocazia sărbătoririi Centenarului Federaţiei Române de Fotbal, la care vor participa peronalităţi atât din fotbalul românesc cât şi din cel internaţional, precum preşedintele UEFA, Michel Platini, şi fostul preşedinte al UEFA, Lennart Johansson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici