Blatter vrea să elimine prelungirile de la Cupa Mondială şi Campionatul European

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, prezent în weekend în Venezuela pentru a asista la Copa America, s-a declarat împotriva prelungirilor la meciurile de fotbal, lăsând să se înţeleagă că va încerca să elimine aceste sistem de la Cupa Mondială şi Campionatul European, informează cotidianul Die Welt.

1 afișare
Imaginea articolului Blatter vrea să elimine prelungirile de la Cupa Mondială şi Campionatul European

Blatter vrea să elimine prelungirile de la Cupa Mondială şi Campionatul European

"Aici, la Copa America, nu există prelungiri. Este o alegere foarte bună. Este mult mai bine să se treacă direct la executarea loviturilor de la 11 metri", a declarat elveţianul la Maracaibo, unde a asistat la finala Copei America, dintre Brazilia şi Argentina.

Preşedintele FIFA a adăugat că cele două reprize de prelungiri, a câte 15 minute, i se par inutile. "De când nu mai există regula golului de aur, prelungirile nu mai au niciun sens", a precizat Blatter, adăugând că nu exclude posibilitatea ca, în viitor, să fie eliminate prelungirile de la Cupa Mondială şi Campionatul European.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici