Boc: Rezultatul va fi 3-0 şi cel puţin cinci etape de suspendare a terenului

Vicepreşedintele LPF, Alexandru Boc, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că rezultatul meciului Dinamo - Slovan Liberec va fi 0-3, iar gruparea dinamovistă va primi o suspendare a terenului de cel puţin cinci etape.

15 afișări
Imaginea articolului Boc: Rezultatul va fi 3-0 şi cel puţin cinci etape de suspendare a terenului

Boc: Rezultatul va fi 3-0 şi cel puţin cinci etape de suspendare a terenului (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

Violenţe la meciul Dinamo-Slovan Liberec

"Ceea ce s-a întâmplat astăzi pe teren este rezultatul deciziilor luate de comisii după meciul FC Argeş - Dinamo din sezonul trecut. Rezultatul meciului de azi va fi 3-0 şi cel puţin cinci etape de suspendare a terenului, la care se adaugă o amendă de cel puţin 100.000 de euro. Dacă atunci se luau măsurile care trebuia, probabil că azi nu se mai întâmpla ce s-a întâmplat. Este clar că suporterii nu au înţeles nimic din ceea ce s-a întâmplat la Piteşti. Este şi vina conducătorilor clubului că întotdeauna le-au luat apărarea atunci când nu a trebuit. Acum a venit vremea ca atât suporterii, cât şi conducătorii să plătească. Din păcate, mult prea scump. La Dinamo trebuie neapărat o schimbare de atitudine şi de mentalitate. Vom fi subiectivul principalelor canale de ştiri din toată lumea", a spus Boc.

Slovan Liberec a învins pe teren, cu scorul de 2-0 (1-0), Dinamo Bucureşti, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa, într-un meci încheiat în minutul 88, după ce mai mulţi fani dinamovişti au pătruns pe pista de atletism din jurul terenului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici