Bogdan Mara, despre CFR Cluj - Celtic: Nu va fi deloc uşor, sperăm să reuşim o nouă calificare

CFR Cluj a reuşit două calificări, până acum, în meciurile din preliminariile Ligii Campionilor. Campioana României a trecut şi de Maccabi Tel Aviv, iar în turul 3 se va întâlni cu cel mai greu adversar de până acum, Celtic Glasgow.

130 afișări
Imaginea articolului Bogdan Mara, despre CFR Cluj - Celtic: Nu va fi deloc uşor, sperăm să reuşim o nouă calificare

Bogdan Mara, despre CFR Cluj - Celtic: Nu va fi deloc uşor, sperăm să reuşim o nouă calificare

Deşi cei din conducerea ardelenilor sunt conştienţi de meciurile grele care îi aşteaptă în faţa campioanei Scoţiei, rămân optimişti.

"Urmează meciurile cu Celtic. Este o echipă importantă, un nume mare, o dublă care nu va fi deloc uşoară, dar mergem mai departe. Sperăm că vom reuşi din nou o calificare. Nu va fi uşor cu siguranţă. Ştim ce înseamnă Celtic, mai ales pe teren propriu, dar asta este, vom merge să luptăm" , a declarat directorul sportiv al CFR-ului, Bogdan Mara, la Telekom Sport, care i-a lăudat pe băieţii pregătiţi de tehnicianul Dan Petrescu pentru evoluţia avută pe terenul din Tel Aviv, scor 2-2:

TITLURILE ZILEI

"Băieţii au luptat, au dat tot ce au avut mai bun pe teren. A fost un teren destul de greu, o căldură mare, nişte fani extraordinari ai celor de la Maccabi. A venit repede acel 1-0, aveam puţine emoţii, dar am revenit repede în joc şi am reuşit să obţinem acest rezultat extraordinar.

Am avut aceleaşi argumente pe care le avem mereu, forţa de grup pe care o emană echipa şi un antrenor extraordinar, Dan Petrescu, care ştie să îşi motiveze echipa, să îşi citească foarte bine adversarii şi să aşeze bine tactic echipa în teren".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici