Bogdan Onuţ a fost trimis la un control medical la Bologna

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi, a declarat, marţi, că jucătorul Bogdan Onuţ a fost trimis din Antalya la Clinica Isokinetic din Bologna, pentru un control amănunţit la un genunchi.

31 afișări
Imaginea articolului Bogdan Onuţ a fost trimis la un control medical la Bologna

Bogdan Onuţ a fost trimis la un control medical la Bologna (Imagine: Mediafax Foto)

"Bogdan Onuţ a acuzat dureri la un genunchi după partida de duminică, jucată în compania formaţeii uzbece FK Andizhan. Onuţ nu a putut juca niciun un minut în meciul de astăzi cu Banska Bystrica, ba mai mult durerea nu i-a trecut, iar genunchiul i s-a umflat. În aceste condiţii am luat decizia de a-l trimite la un control amănunţit la Clinica Isokinetic din Bologna", a spus Bergodi.

Tehnicianul italian a afirmat că speră ca accidentarea lui Onuţ să nu fie gravă: "Eu sper că Onuţ nu are nimic grav deoarece este un jucător de bază al echipei şi contez pe el. În funcţie de diagnosticul pe care îl vor pune doctorii italieni miercuri, vom vedea dacă jucătorul va mai continua pregătirea în Turcia sau nu".

Echipa Poli Iaşi a fost învinsă, marţi, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia slovacă Banska Bystrica (locul 8 în prima ligă), în cel de-al doilea meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Antalya.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici