Bogdan Sorescu va conduce finala Campionatului European de fotbal în sală

Bogdan Sorescu este primul arbitru român care va conduce ultimul act al unui turneu final de fotbal în sală, informează, vineri, site-ul Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

264 afișări
Imaginea articolului Bogdan Sorescu va conduce finala Campionatului European de fotbal în sală

Bogdan Sorescu va conduce finala Campionatului European de fotbal în sală

Sorescu este la a patra prezenţă la un campionat european.

Sâmbătă, de la ora 22:00, la Belgrad, este programată finala Campionatului European de futsal, Rusia - Spania. Pentru a ajunge în ultimul act, ibericii au trecut, cu 5-3, de Kazahstan, în timp ce ruşii au învins ţara gazdă, Serbia, cu 3-2, în prelungiri.

Finala EURO 2016 la futsal va arbitrată de italianul Alessandro Malfer şi de românul Bogdan Sorescu. Este pentru prima dată când un arbitru din ţara noastră bifează prezenţa în ultimul act al turneului final. La actuala ediţie a Campionatului European, Sorescu a mai condus un sfert de finală, Serbia - Ucraina 2-1, şi meciul de debut al grupei B, Spania - Ungaria 5-2.

La turneu participă şi preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, Kyros Vassaras, în calitate de reprezentant al Comisiei de arbitri a UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici