Bogdan Stancu şi Raţ nu mai fac deplasarea la Budapesta

Jucătorii Bogdan Stancu şi Răzvan Raţ, convocaţi la lotul naţional, nu se află în delegaţia României, care va disputa, miercuri, de la ora 21.00, partida amicală cu Ungaria, din cauza unor accidentări pe care le-au suferit la sfârşitul săptămânii trecute.

62 afișări
Imaginea articolului Bogdan Stancu şi Raţ nu mai fac deplasarea la Budapesta

Bogdan Stancu şi Raţ nu mai fac deplasarea la Budapesta (Montaj foto)

"Raţ şi Bogdan Stancu nu se află în delegaţia pentru partida din Ungaria, din cauza unor accidentări suferite în finalul acestei săptămâni. Răzvan Lucescu a decis să nu mai cheme pe nimeni, lotul având 21 de jucători, printre care trei portari", a declarat ofiţerul de presă al Federaţiei Române de Fotbal, Paul Zaharia.

Reprezentativa României a plecat la Budapesta, luni, la ora 12.45, de pe aeroportul "Henri Coandă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici