Bogdan Vintilă, antrenor FCSB: Mihai Pintilii este accidentat şi va lipsi cel puţin patru săptămâni

Bogdan Vintilă, antrenorul echipei FCSB, a anunţat că Mihai Pintilii va lipsi cel puţin patru săptămâni în urma accidentării din meciul cu CFR Cluj. Tehnicianul crede că mijlocaşul nu va alege să se retragă în viitorul apropiat, urmând să rămână alături de vicecampioană din postura de jucător.

77 afișări
Imaginea articolului Bogdan Vintilă, antrenor FCSB: Mihai Pintilii este accidentat şi va lipsi cel puţin patru săptămâni

Bogdan Vintilă, antrenor FCSB: Mihai Pintilii este accidentat şi va lipsi cel puţin patru săptămâni

"Pintilii este accidentat şi va lipsi cel puţin patru săptămâni. Eu consider că rămâne jucător, dar vom vedea în perioada următoare ce se va întâmpla. Mai avem multe meciuri importante de acum încolo şi îmi doresc să am tot lotul valid. El este un jucător experimentat, util echipei", a declarat Bogdan Vintilă, sâmbătă, la conferinţa de presă premegătoare meciului cu Academica Clinceni.

Pintilii s-a accidentat în timpul meciului lui FCSB cu CFR Cluj, de duminică, scor 0-0. Căpitanul echipei a fost înlocuit în minutul 45, iar finanţatorul vicecampioanei, Gigi Becali, a anunţat că acela a fost ultimul meci al lui Pintilii la echipa sa.

”Am vorbit cu el şi ăsta era ultimul meci la care aveam nevoie să mă ajute. Dacă s-a şi accidentat acum, dacă i-a recidivat, probabil că e ultimul lui meci”, a declarat Becali, după meciul cu CFR Cluj.

În replică, fotbaliştii vicecampioanei au luat atitudine: ”Nu cred că o să rămânem fără căpitan, Pintilii e aproape de noi, sper să nu fie o accidentare gravă şi sper ca la următorul meci să fie alături de noi. Nu am apucat să vorbesc cu el, nu ştiu încă ce accidentare are”, a spus Iulian Cristea, după jocul cu campioana. Şi Florin Tănase, cel care a purtat banderola în lipsa lui Pintilii, a fost alături de mijlocaş. ”Pinti (n. red. - Pintilii) a simţit ceva la picior, nu are cum să fie ultima lui partidă, e liderul din vestiar şi avem nevoie de el. Nu îţi pică bine criticile, dar suntem obişnuiţi”.

Mihai Pintilii a fost accidentat grav de două ori în ultimul sezon şi jumătate. După revenirea pe teren, fotbalistul care va împlini 35 de ani în luna noiembrie a avut probleme serioase în a duce meciurile la bun sfârşit, fiind schimbat de cele mai multe ori după doar 45 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici