Boloni: Am fost aproape perfecţi în apărare

Tehnicianul Ladislau Boloni a declarat, sâmbătă seară, că jucătorii echipei sale, RC Lens, au fost "aproape perfecţi" în compartimentul defensiv la meciul cu OSC Lille, pierdut cu scorul de 0-1, în etapa a XXI-a a campionatului Franţei.

6 afișări

"A existat multă tensiune în meciul ăsta deoarece rezultatul era important pentru ambele echipe. Organizarea noastră defensivă a perturbat adversarul iar acesta nu a reuşit să aibă multe ocazii de a marca. Noi ne-am precipitat la anumite ocazii, în special la cea care a a dus la gol. De această eroare de apreciere la 40 de metri de poarta noastră a profitat OSC Lille, iar apoi e greu să depăşeşti acest handicap în faţa unei astfel de echipe. Am multe regrete deoarece am sentimentul că am fost aproape perfecţi, chiar eroici, în compartimentul defensiv. De acum trebuie să luptăm şi să continuăm să progresăm. Însă o vom face fără căpitanul Adil Hermach, accidentat de o intervenţie peste limită a adversarului", a declarat Boloni.

RC Lens a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa OSC Lille, în etapa a XXI-a a campionatului Franţei. OSC Lille conduce în clasament cu 41 de puncte, în timp ce RC Lens se află pe locul 18, cu 22 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici