Boloni: E bine că se termină astfel, atmosfera devenise apăsătoare

Tehnicianul Ladislau Boloni a declarat, miercuri seară, că a demisionat de la Standard Liege deoarece atmosfera devenise apăsătoare şi situaţia era greu de rezolvat, informează France Football.

12 afișări
Imaginea articolului Boloni: E bine că se termină astfel, atmosfera devenise apăsătoare

Boloni: E bine că se termină astfel, atmosfera devenise apăsătoare (Imagine: Mediafax Foto)

"Am discutat cu oficialii, nu exista altă soluţie, aşa că mi-a prezentat demisia de comun acord, am decis să mă opresc. Deja devenise prea greu pentru mine să continui, atmosfera era apăsătoare pentru toată lumea şi situaţia era greu de rezolvat. Există lucruri care aş fi putut să le anticipez mai bine şi probleme la care nu am găsit soluţie. Însă au fost multe altele la care nu am găsit soluţie şi despre care nu aş vrea să vorbesc acum. Nu uit că am avut mulţi accidentaţi în acest sezin, cu cel puţin şase accidentări grave şi parcursul nostru a fost complicat de la început. Nu vă puteţi imagina cu ce dificultăţi m-am confruntat. Ştiind că nu mai am contract decât de un an, mi-a fost imposibil să am o viziune pe termen lung. Este mai bine că se termină astfel, deşi nu-mi face plăcere", a declarat tehnicianul român.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici