Boloni nu mai este dorit de suporteri la RC Lens

Suporterii formaţiei RC Lens nu-l mai vor pe antrenorul Ladislau Boloni la echipă, după retrogradarea în liga secundă franceză, conform unui sondaj realizat pe site-ul fanilor.

91 afișări
Imaginea articolului Boloni nu mai este dorit de suporteri la RC Lens

Boloni nu mai este dorit de suporteri la RC Lens (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La întrebarea: "Vreţi ca Ladislau Boloni să antreneze RC Lens şi în sezonul viitor?", 25 la sută au răspuns afirmativ, iar 75 la sută au dat un răspuns negativ, potrivit www.lensois.com.

Site-ul Nord Eclair.fr reaminteşte că Boloni are în contract o clauză prin care poate pleca în cazul unei retrogradări şi subliniază că românul a condus RC Lens în 18 meciuri, obţinând patru victorii, şapte remize şi şapte înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici