Boloni s-a supărat pe ziarişti după meciul cu La Gantoise

Tehnicianul echipei Standard Liege, Ladislau Boloni, a părăsit sala în care ar fi trebuit să susţină conferinţa de presă, la finalul partidei cu La Gantoise, fiind nemulţumit de lipsa de interes a jurnaliştilor faţă de el, după ce i-a văzut pe aceştia că erau mai atenţi la televizor decât la el.

10 afișări
Imaginea articolului Boloni s-a supărat pe ziarişti după meciul cu La Gantoise

Boloni s-a supărat pe ziarişti după meciul cu La Gantoise (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Potrivit footgoal.net, Boloni s-a prezentat la conferinţa de presă, dar a văzut că jurnaliştii erau mai atenţi la televizoare, la postul BelgacomTV. "În consecinţă, Boloni a plecat din cauza lipsei de interes faţă de el", adaugă sursa citată.

Formaţia Standard Liege a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa La Gantoise, într-un meci contând pentru etapa a XV-a a campionatului Belgiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici