Boloni va câştiga 1.000.000 de euro pe sezon

Ladislau Bölöni urmează să semneze un contract pe trei ani, omul de afaceri iordanian oferindu-i un salariu astronomic pentru România. Iar dacă va face eventul şi va merge în Ligă, va câştiga triplu, informează Prosport.

10 afișări
Imaginea articolului Boloni va câştiga 1.000.000 de euro pe sezon

Boloni va câştiga 1.000.000 de euro pe sezon

Fathi Taher i-a împlinit în sfârşit visul lui George Copos, acela de a-l vedea pe Ladislau Bölöni antrenând echipa din Grant. Planul pe care iordanianul i l-a prezentat lui Loţi, dar şi asigurarea unui salariu nemaivăzut până acum în Liga lui Mitică par să fi fost argumentele care l-au convins pe reputatul tehnician să încerce o nouă aventură în România.

Citeşte toată ştirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici