Borcea: Adrian Cristea se va transfera la Al Ahli

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, joi, că jucătorul Adrian Cristea se va transfera la formaţia antrenată de Ioan Andone, Al Ahli, din Dubai, informează prosport.ro.

13 afișări
Imaginea articolului Borcea: Adrian Cristea se va transfera la Al Ahli

Borcea: Adrian Cristea se va transfera la Al Ahli (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Nu am putut să mă opun plecării lui Adrian Cristea. El s-a plâns la mine în repetate rânduri că vrea să plece, pentru că tot timpul a fost înjurat de suporteri şi nu a mai rezistat", a declarat Cristi Borcea pentru ProSport.

Potrivit sursei citate, tratativele dintre Dinamo şi Al Ahli sunt ca şi finalizate, singurul lucru care lipseşte fiind semnătura mijlocaşului.

Adrian Cristea, în vârstă de 26 de ani, evoluează la echipa Dinamo din sezonul 2004-2005, când a fost transferat de la gruparea Poli Iaşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici