Borcea: Am tremurat la meciul cu CFR pentru că s-au accidentat din prima repriză doi jucători

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat după victoria, scor 1-0, cu CFR Cluj, că formaţia antrenată de Mircea Rednic a câştigat la limită acest joc pentru că a fost forţată să facă două schimbări încă din prima repriză, din cauza accidentărilor.

14 afișări
Imaginea articolului Borcea: Am tremurat la meciul cu CFR pentru că s-au accidentat din prima repriză doi jucători

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Am câştigat dar am tremurat la acesat joc pentru că am fost nevoiţi să facem două schimbări foarte repede din cauza accidentărilor. Dacă avem tot lotul disponibil este greu să ne bată cineva. Dolha era şi accidentat, juca într-un picior, dar a riscat", a declarat conducătorul dinamovist la Gsp TV.

Fundaşii echipei Dinamo, Blay şi Moţi au fost nevoiţi să părăsească terenul în prima repriză a meciului de sâmbătă, din cauza accidentărilor, fiind înlocuiţi de Scarlatache, respectiv Lucian Goian.

Borcea a declarat însă că jucătorii care s-au accidentat în acest meci constituie un deficient extrem de mare pentru formaţia dinamovistă la viitoarele jocuri din campionat. "Moţi şi Blay vor face RMN în zilele următoare, dar mai mult ca sigur că pentru meciurile cu Oţelul şi Steaua ei vor lipsi. Nici Tamaş nu va fi pe teren cu Steaua, din cauza cartonaşului roşu primit. Să vedem cum decurge starea de sănătate a lui Dolha. Lucian Goian şi-a făcut treaba, dar cuplul Moţi-Tamaş este unul foarte bun", consideră Borcea

Oficialul clubului din şoseaua Ştefan cel Mare s-a declarat mulţumit, per ansamblu, de arbitrajul avut de brigada din Israel la jocul de sâmbătă: "Cu excepţia unui penalti la noi cred că arbitru a fluierat corect. Este bine că vin arbitri străini, că aşa nu ne mai certăm noi conducătorii între noi".

În schimb, Borcea s-a arătat revoltat de prestaţia centralului Cistiam Balaj, la partida de sâmbătă dintre FC Timişoara şi Farul, încheiată cu victoria echipei bănăţene cu scorul de 3-2. "Cred că la meciul de dintre Timişoara şi Farul a fost un arbitraj...După acest joc şi Balaj ar trebui să fie scos din arbitraj, pentru că a greşit grav. Vrem să dăm exemple doar cu arbitri mici, nu cu cei mari. Balaj pentru ceea ce a făcut la Timişoara trebuie şi el scos din arbitraj", a explicat Borcea.

Formaţia Dinamo Bucureşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), campioana en-titre a României, CFR Cluj, în derbiul etapei a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici