Borcea: Avem probleme mari de lot pentru returul cu Lazio

Directorul general al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, miercuri dimineaţa, la sosirea în ţară că gruparea "alb-roşie" are mari probleme de lot în urma partidei tur cu Lazio Roma, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

3 afișări
Imaginea articolului Borcea: Avem probleme mari de lot pentru returul cu Lazio

Borcea: Avem probleme mari de lot pentru returul cu Lazio

"Accidentările sunt partea proastă la Dinamo pentru retur. Avem probleme mari cu Moţi, cu Vali Năstase care are ruptură, Goian este suspendat, Zicu se pare că are o întindere de ligamente, Opriţa are ruptură, Pulhac are glezna umflată, Niculescu are şi el glezna umflată", a declarat Borcea la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă.

Oficialul dinamovist spune că şansele ca echipa antrenată de Mircea Rednic să pătrundă în grupele Ligii Campionilor au crescut la jumătate după rezultatul de 1-1 obţinut la Roma, împotriva celor de la Lazio. "Normal că suntem mulţumiţi. Doar am jucat cu Lazio. Am auzit comentarii prin ţară că se putea mai mult, dar Lazio cred eu că e o echipă de talie mondială. Dacă înaintea partidei de la Roma, Lazio era favorită, acum şansele de calificare sunt egale pentru fiecare echipă. Speranţe pentru meciul retur avem, dar trebuie să jucăm mult mai bine pentru că va fi un meci mult mai greu decât la Roma. Va trebui să ne autodepăşim. Cel mai important jucător al nostru din meciul cu Lazio vor fi cei 50.000 de dinamovişti", a mai spus Cristi Borcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici