Borcea: Îmi doresc ca în 2009 să ies din conducerea executivă a lui Dinamo

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, marţi, la Sport.ro, că îşi doreşte ca 2009 să fie ultimul an pe care îl petrece în conducerea executivă a grupării "alb-roşii", aceasta însemnând că echipa sa va ajunge în grupele Ligii Campionilor.

39 afișări
Imaginea articolului Borcea: Îmi doresc ca în 2009 să ies din conducerea executivă a lui Dinamo

Borcea: Îmi doresc ca în 2009 să ies din conducerea executivă a lui Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ne interesează cine sunt antrenorii rivalelor, ci să ne îndeplinim obiectivul, câştigarea campionatului. Foarte bine pentru ei, mă bucur pentru Balint, pentru Lăcătuş, dar îmi doresc ca 2009 să fie ultimul an la Dinamo, să merg în Liga Campionilor şi să ies din conducerea executivă. Unde merg? La pensie, am atâtea de făcut. Glumesc, o să rămân doar acţionar", a spus Borcea.

Cristian Borcea a afirmat că Dinamo nu a fost implicată în jocuri de culise. "Dinamo nici n-a dat bani, nici n-a luat", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici