Borcea: Rapid va prinde cu greu o cupă europeană

Directorul general al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat că Rapid va prinde cu greu o cupă europeană în viitorul sezon, considerând că transferurile anunţate de finanţatorul rapidist George Copos sunt glume comuniste, anunţă site-ul oficial al gurpării "alb-roşii".

1 afișare
Imaginea articolului Borcea: Rapid va prinde cu greu o cupă europeană

Borcea: Rapid va prinde cu greu o cupă europeană

"Astea sunt glume comuniste. Nu ştiu ce are cu Dinamo. El fiind dinamovist, şi-a dorit foarte mult să ajungă la Dinamo, dar nu are loc cu mentalitatea lui de a nu face nimic pentru echipa la care este. O să vedeţi că Rapid cu greu o să prindă o cupă europeana", a afirmat directorul general al lui Dinamo.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, îi recomandase oficialului dinamovist să nu discute cu el, ci cu cei care se ocupă de butelii. "Eu nu vorbesc cu Borcea, Borcea să vorbească dacă vrea cu ăia cu buteliile. Eu mă ocup de ceva, Borcea se ocupă de altceva. Dumnezeu l-a şi bătut dacă a vorbit prostii, că a avut probleme cu piciorul. Dumnezeu le vede pe toate şi atunci când minţim prea mult ne pedepseşte", a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici