Boris Johnson, atac dur la fanii rasişti ai Angliei: „Sper că se vor târî înapoi sub piatra de unde au ieşit”. Mesajul atacantului Marcus Rashford

  • Premierul britanic Boris Johnson a reacţionat după atacurile rasiste de pe reţelele de socializare la adresa jucătorilor de culoare din naţionala Angliei.
  • Jucătorii de culoare Marcus Rashford, Jadon Sancho şi Bukayo Saka au ratat lovituri de departajare din finala Euro 2020 cu Italia.
2852 afișări
Imaginea articolului Boris Johnson, atac dur la fanii rasişti ai Angliei: „Sper că se vor târî înapoi sub piatra de unde au ieşit”. Mesajul atacantului Marcus Rashford
Premierul britanic Boris Johnson a reacţionat după atacurile rasiste de pe reţelele de socializare la adresa jucătorilor de culoare din naţionala Angliei, după pierderea finalei Euro 2020. 
 
Pe contul său de Twitter, Johnson a spus că echipa merită să fie lăudată pentru că jucătorii au fost nişte eroi, nu abuzată rasial pe reţelele de socializare”.
 
Pentru acei rasişti care i-au hărţuit pe unii dintre jucători, le spun să le fie ruşine şi că sper că se vor târî înapoi sub stânca de sub care au ieşit. Pentru că toţi aceşti jucători au jucat ca nişte eroi şi sunt sigur că acesta este doar începutul realizărilor lor”, a spus Johnson pe Twitter.
Atacantul Angliei şi al lui Manchester United, Marcus Rashford, unul dintre jucătorii atacaţi pe reţelele de socializare, şi-a cerut scuze pentru ratarea loviturii de la 11 metri, dar a spus că nu îşi va cere niciodată scuze pentru cine este el.
 
„M-am simţit de parcă aş fi dezamăgi pe toată lumea. Mingea ar fi trebuit să intre, dar nu îmi voi cere niciodată scuze pentru cine sunt şi de unde am venit”, a afirmat Marcus Rashford, potrivit BBC.
 
Jucătorii de culoare Marcus Rashford, Jadon Sancho şi Bukayo Saka au ratat lovituri de departajare din finala Euro 2020 cu Italia. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici