Borris Becker neagă că o va antrena pe Simona Halep

Borris Becker neagă că o va antrena pe Simona Halep, potrivit focus.de. Marele sportiv a declarat, pentru presa germană, că nu va fi nici consultantul româncei, aşa cum a apărut în media din România.

156 afișări
Imaginea articolului Borris Becker neagă că o va antrena pe Simona Halep

Borris Becker neagă că o va antrena pe Simona Halep

„Ţin mult la Simona Halep, dar cu siguranţă nu voi fi antrenorul sau consultantul ei. Nu este absolut nimic", a declarat Borris Becker, potrivit focus.de.

Declaraţiile vin în contextul în care au apărut informaţii potrivit cărora liderul mondial, care s-a despărţit de Darren Cahill la începutul lunii noiembrie a acestui an, îl va coopta în staff pe Borris Becker (51 de ani), fostul elev al lui Ion Ţiriac.

Simona Halep a vorbit în presa din străinătate despre oamenii care vor face parte din echipa sa pentru noul sezon.

La Australian Open, cea mai bună jucătoare de tenis din lume îi va avea alături pe sparring-partner-ul Vasile Antonescu, fizioterapeutul Andrei Cristofor şi preparatorul fizic Teo Cercel şi va fi ajutată de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României. O mutare foarte curajoasă a Simonei, în contextul în care toate adversarele de top vor avea în loje antrenori experimentaţi, cu nume, care să le ajute în momentele importante:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici