Bourceanu: FC Braşov e una dintre cele mai în formă echipe din acest moment

Mijlocaşul FC Timişoara, Alex Bourceanu, a declarat, joi, că FC Braşov poate pune probleme formaţiei sale în meciul din etapa a XXX-a a Ligii I, menţionând că echipa pregătită de Antonio Conceicao este una dintre cele mai în formă din acest moment, transmite corespondentul MEDIAFAX.

7 afișări

Mijlocaşul spune că oboseala nu poate fi o scuză pentru acest final de sezon. "E programul stabilit de Ligă, toate echipele au acelaşi program. Toate cele trei echipe din faţă sunt sub presiune, dar nu excludem pe nimeni dintre cei care au şanse. Braşovul e una dintre cele trei cele mai în formă echipe din acest moment, pe lângă Universitatea Cluj şi Pandurii. Au un joc bun de pase, posesie bună, aleargă mult, pun presiune pe adversar. Ne vor pune probleme, dar sperăm să câştigăm, indiferent cum vom juca. Sunt sigur că vor fi în formă ca şi până acum, nu poate să scadă aşa brusc, chiar dacă se concentrează la Cupă. Şi noi am fost într-o perioadă mai slabă, dar de două meciuri suntem pe un trend ascendent şi sper să continuăm tot aşa. Nu ştiu când va fi vârful, dar pot să spun că ne simţim mai bine. A fost şi programul încărcat peste care nu am trecut aşa cum am fi dorit, au fost şi meciuri pe care dacă le-am fi câştigat ne-ar fi adus un alt moral şi aşa mai departe”, a declarat Alex Bourceanu.

Mijlocaşul a refuzat să intre în polemici legate de criticile preşedintelui FC Timişoara, Marian Iancu, la adresa unor jucători şi consideră că "alb-violeţii" pot deveni campioni după meciul direct cu Oţelul Galaţi. "Noi de obicei încercăm să nu băgăm prea mult în seamă ce apare prin presă, dar domnul Iancu e preşedintele clubului, poate să spună ce vrea. Zicu mi se pare în formă. Sperăm ca după meciul cu Oţelul să fim campioni, dar asta depinde şi de rezultatele adversarilor. Până la urmă important este să fim pe primul loc la final”, a mai spus Bourceanu.

La rândul său, sârbul Nikola Ignjatijevici, care a înscris, miercuri, primul său gol pentru FC Timişoara în meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-1, din etapa a XXIX-a a Ligii I, a declarat că acest rezultat va ajuta echipa timişoreană să "reia şirul de victorii". "Mă bucur pentru victorie, pentru că am fost într-o uşoară criză de rezultate şi cred că aceasta reuşită ne va ajuta să reluăm şirul de victorii. Din punctul meu de vedere sunt mulţumit, a fost primul meci în care pot să spun că sunt sută la sută mulţumit de jocul meu, chiar dacă nu am jucat pe postul meu. Cel mai important este că am câştigat, tot timpul spun că mai importantă este echipa. Nu marchez atât de des, de obicei cam două goluri pe sezon. Poate îmi fac media şi aici”, a spus Ignjatijevici.

Jucătorul împrumutat până la vară de la Steaua Roşie Belgrad consideră că "alb-violeţii" au o şansă bună de a câştiga campionatul: "E destul de simplu: trebuie să câştigăm toate meciurile. Nu trebuie să căutăm soluţia altundeva, nu trebuie să ne uităm în curtea altora, doar de noi depinde dacă vom deveni campioni sau nu. Cred că în meciul cu Vaslui se vor decide foarte multe, dacă vom câştiga atunci cred că vom înclina balanţa în favoarea noastră. Nu mă gândesc momentan ce va fi la vară şi nici nu am motive să am emoţii, treaba mea e să muncesc, iar cei din club vor decide la vară dacă voi rămâne sau nu".

FC Timişoara a învins, miercuri, la Mediaş, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Universitatea Cluj, într-un meci contând din etapa a XXIX-a a Ligii I. În următoarea etapă, FC Timişoara va întâlni, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 21.30, formaţia FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici