Bronz pentru Camelia Potec la 400 metri liber

Sportiva română Camelia Potec a câştigat medalia de bronz în proba de 400 metri liber din cadrul Campionatelor Europene de Nataţie de la Eindhoven.

15 afișări
Imaginea articolului Bronz pentru Camelia Potec la 400 metri liber

Bronz pentru Camelia Potec la 400 metri liber (Imagine: Mediafax Foto)

Camelia Potec a înregistrat timpul de patru minute, cinci secunde şi 62 de sutimi.

Titlul european a fost câştigat de italianca Federica Pellegrini, cu 4:01.53, nou record mondial, în timp ce locul doi a revenit sportivei franceze Coralie Balmy (4:04.15).

Camelia Potec a adus a cincea medalie României, după două câştigate tot de ea (una de bronz şi una de argint) şi alte două obţinute de Răzvan Florea (bronz) şi Dragoş Coman (bronz).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici