Bucureştiul găzduieşte în premieră Campionatele Europene de kickbox

Peste 550 de sportivi din 35 de ţări vor participa marţi dimineaţă la deschiderea oficială a Campionatelor Europene de kickbox dedicate seniorilor, care se vor desfăşura în perioada 27 noiembrie-1 decembrie, la Sala Polivalentă din Capitală, intrarea urmând să fie liberă.

140 afișări
Imaginea articolului Bucureştiul găzduieşte în premieră Campionatele Europene de kickbox

Bucureştiul găzduieşte în premieră Campionatele Europene de kickbox (Imagine: Sebastian Sascau / MediafaxFoto)

La evenimentul organizat de Federaţia Română de Arte Marţiale de Contact (FRAMC) în parteneriat cu World Association of Kicboxing Organizations (WAKO) vor fi prezenţi preşedinţii a 35 de federaţii naţionale din Europa, dar şi conducătorul forului mondial, Ennio Falsoni, se arată într-un comunicat al organizatorilor remis agenţiei MEDIAFAX.

"Cu siguranţă va fi cea mai importantă competiţie dedicată amatorilor care a fost organizată anul acesta în România fiindcă sunt zeci de delegaţii, iar în total avem peste 700 de sportivi şi oficiali. Este o desfăşurare de forţe imensă şi ne bucurăm că ţara noastră a fost selectată pentru a găzdui această competiţie", a declarat preşedintele FRAMC, Dorel Bulearcă.

De-a lungul celor cinci zile de competiţie, sunt programate cinci probe, point fighting veterans, kick light, musical forms, point fighting si full contact, câştigătorii categoriilor de la ultimele două urmând să se califice la World Combat Games din 2013. Delegaţia României este formată din 30 de sportivi, din ea făcând parte şi Amansio Paraschiv, care este campionul european en-titre la categoria 67 kilograme în full contact.

Ceremonia de deschidere a Campionatelor Europene de kickbox va avea loc marţi, de la ora 11.00 la Sala Polivalentă. Accesul spectatorilor va fi liber pe toată durata întrecerilor, inclusiv la finalele programate vineri şi sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici