Bucurie pentru fanii fotbalului. Atacantul brazilian Neymar devine personaj în Fornite

  • Neymar va deveni un personaj din jocul Fortninte din 27 aprilie
  • Neymar va avea un costum prin care se transformă într-un jaguar mecanic
  • Cupa de Fortnite la care poţi să câştigi ghetele lui Neymar are loc pe 28 aprilie
193 afișări
Imaginea articolului Bucurie pentru fanii fotbalului. Atacantul brazilian Neymar devine personaj în Fornite

SURSĂ FOTO: Youtube

Fanii fotbalului şi fanii gamingului au un motiv de bucurie comun. Neymar va deveni primul atlet - personaj în Fortnite.

Atacantul brazilian va fi începând de mâine unul dintre personajele cu care poţi să te joci în unul dintre cele mai îndrăgite jocuri video din ultimii ani. 

"Acesta este tipul de parteneriat la care lucrăm de ceva vreme", a declarat Nate Nanzer, şeful parteneriatelor globale Epic, pentru ESPN într-un apel Zoom, luna trecută. „A fost un efort de super-colaborare cu Neymar şi echipa sa.” 

"Dacă îl cunoşti  pe Neymar, ştii că este un gamer înrăit. Jocurile sunt o mare parte din viaţa sa când nu se află pe terenul de fotbal. Acesta este un mod cu adevărat autentic de a-l aduce în joc. Am vrut să ne asigurăm că vom crea ceva minunat, astfel încât Neymar să fie cu adevărat atrăgător pentru jucătorii noştri.” a subliniat Nate. 
 
„Am petrecut mult timp cu Neymar şi echipa sa colaborând la planul de marketing şi cum dorim să dăm viaţă acestui lucru”.

Pe lângă prezenţa lui Neymar în joc, Fortnite lansează şi provocări speciale pentur cei care îl folosesc pe jucătorul lui PSG în joc. Jucătorii pot participa într-o cupă de Fortnite ca să câştige o pereche de gheate specială de la PUMA. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici