Buga, reprimit în lotul echipei Rapid

Atacantul Mugurel Buga, care s-a pregătit în ultimele două săptămâni cu echipa a doua grupării giuleştene, a fost reprimit de antrenorul Mircea Rednic în lotul primei echipe, şi va face deplasarea la Galaţi, în vederea disputării partidei cu Oţelul, informează site-ul oficial al FC Rapid.

16 afișări
Imaginea articolului Buga, reprimit în lotul echipei Rapid

Buga, reprimit în lotul echipei Rapid (Sursa: Mediafax Foto)

"Nu ştiu dacă va face parte din lotul de 18, trecut pe foaia de arbitraj, dar am ţinut să fie alături de noi. Am apreciat atitudinea lui din ultima vreme, modul în care s-a pregătit acolo, la echipa a doua, şi faptul că n-a vorbit urât despre club sau conducerea tehnică. Repet, şi asta demonstrează acum că n-am avut nicio părere preconcepută în privinţa lui Buga, iar decizia de atunci am luat-o numai şi numai din raţiuni strict profesionale, nu cum au insinuat unii. M-a deranjat atunci atitudinea lui, aşa cum, în schimb, am apreciat-o acum", a declarat Rednic.

Atacantul Mugurel Buga se bucură că a fost reprimt în lot şi spune că se gândeşte în continuare la titlul de campion. "Am discutat cu Mircea Rednic, mi-a spus că are nevoie de mine şi să mă prezint la antrenamentele primei echipe. Mă bucur că revin, nu mă gândesc decât la meciul de la Galaţi şi la titlu", a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, Mugurel Buga.

Jucătorul giuleştean nu a vrut să comenteze pe marginea zvonurilor conform cărora Rednic l-a primit la echpă la presiunea colegilor lui: "Chiar nu vreau să comentez, important este că acum sunt iar la prima echipă pentru că în perioada asta nu am avut nicio ofertă de transfer".

Mircea Rednic nu are aceeaşi poziţie însă şi faţă de atacantul Lucian Burdujan, exclus din lot după ce şi-a exprimat nemulţumirea că nu a fost introdus în partida cu Universitatea Cluj din etapa a XX-a a Ligii I. "În privinta lui Burdujan însă, nu pot lua o măsură similară până ce jucătorul nu-şi cere scuze în mod public sau până nu mărturiseşte cine l-a învăţat să spună ceea ce a spus", a explicat Mircea Rednic.

Din lotul de 20 de jucători care vor face deplasarea la Galaţi, în vederea disputării partidei cu Oţelul, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, nu vor face parte fundaşul Vladimir Bozovic, nerefăcut în urma unei accidentări, Costin Lazăr şi Joao Paulo, accidentaţi în partida cu Unirea Urziceni, din sferturile de finală ale Cupei României. Din lot va face parte şi Lucian Răduţă, de la Rapid II.

Vineri după-amiază, Buga, Burdujan şi alţi câţiva jucători au luat masa împreună cu directorul tehnic Nicolae Manea la un restaurant din centrul Bucureştiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici