Buga s-a accidentat şi nu va mai putea evolua până la finalul sezonului

Medicul echipei FC Braşov, Gheorghe Popa, a declarat, miercuri, că atacantul formaţiei ardelene, Mugurel Buga, a suferit o accidentare la antrenamentul de marţi şi nu va mai putea evolua în nicio partidă din actuala ediţie a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Buga s-a accidentat şi nu va mai putea evolua până la finalul sezonului

Buga s-a accidentat şi nu va mai putea evolua până la finalul sezonului (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Buga are o ruptură musculară la muşchiul aductor drept şi necesită o pauză de aproximativ 30 de zile. A făcut antrenament cu echipa şi a simţit dureri, iar după un control amănunţit s-a dovedit că are ruptură, astfel că nu mai poate intra pe acest final de sezon", a afirmat medicul.

Buga a declarat, miercuri, că şi-ar fi dorit să ajute echipa pe finalul sezonului. "Îmi pare extrem de rău. Am avut mult ghinion cu aceste accidentări. Îmi doream enorm de mult să intru pe teren şi să ajut echipa în acest final de campionat. Sunt alături de ei şi îmi doresc din tot sufletul ca băieţii să câştige la Cluj. Avem o echipa bună, care merită să obţină calificarea în Cupa UEFA", a spus Mugurel Buga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici