Bulimar şi Iordache, primul loc la sol şi la bârnă, la Cupa Mondială de la Doha

Sportivele Diana Bulimar şi Larisa Iordache au ocupat, vineri, prima poziţie în probele de sol, respectiv bârnă din cadrul etapei de Cupă Mondială de gimnastică de la Doha, informează site-ul oficial al competiţiei.

204 afișări
Imaginea articolului Bulimar şi Iordache, primul loc la sol şi la bârnă, la Cupa Mondială de la Doha

Larisa Iordache (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Bulimar a încheiat concursul de sol pe primul loc, cu un punctaj de 14,625, iar Iordache a obţinut 14.425 puncte. Pe poziţia a treia s-a clasat o sportivă din China, Zeng Siqi (14,050 puncte).

În proba de bârnă, Larisa Iordache s-a clasat prima, cu 15,500 puncte, în timp ce Diana Bulimar a terminat pe locul 4, cu un punctaj de 14,350.

La masculin, Flavius Koczi a ocupat poziţia a cincea la sărituri, cu 14,837 puncte, proba fiind câştigată de Ri Se Gwang (Coreea de Nord, 15,137).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici