Buta: Bergodi nu-şi permite să-şi păteze CV-ul cu o retrogradare

Fundaşul Cornel Buta a declarat, marţi, că antrenorul Cristiano Bergodi va face tot posibilul pentru a salva gruparea Poli Iaşi, pentru a nu avea în CV o retrogradare.

16 afișări
Imaginea articolului Buta: Bergodi nu-şi permite să-şi păteze CV-ul cu o retrogradare

Buta: Bergodi nu-şi permite să-şi păteze CV-ul cu o retrogradare (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Ştim că ne aşteaptă un retur de campionat foarte greu şi tocmai de aceea muncim foarte mult acum în pregătiri şi suntem conştienţi că aceasta este o perioadă dificilă. În retur vor fi meciuri foarte grele şi nu ne mai permitem paşi greşiţi. Tocmai, de aceea punem acum osul la treabă. Noi suntem conştienţi de situaţia în care se află echipa şi ştim că domnul Bergodi nu-şi permite să-şi păteze CV-ul cu o retrogradare. De aceea vom face tot posibilul pentru a ne atinge obiectivul", a spus Buta.

Jucătorul formaţiei ieşene a afirmat că s-a obişnuit deja cu stilul de lucru al antrenorului Cristiano Bergodi: "Împreună cu ceilalţi jucători ne-am obişnuit cu metodele de lucru ale domnului Bergodi şi sperăm ca în cel mai scurt timp să ne acomodăm şi cu sistemul tactic «4-4-2», pe care vrea să-l aplice Mister. Este un stil mai defensiv, în care important este să nu luăm gol. Asta nu înseamnă că nu vom ataca. Oricum, sper ca la ora primului meci oficial, cu Universitatea Craiova, să fim într-o formă cât mai bună şi să debutăm cu dreptul în retur".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici