Bute l-a făcut KO pe Zuniga (Video)

Pugilistul român Lucian Bute şi-a apărat pentru a treia oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a făcut KO pe columbianul Fulgencio Zuniga, în repriza a patra a unei meci desfăşurat la Montreal.

393 afișări
Imaginea articolului Bute l-a făcut KO pe Zuniga (Video)

Bute l-a făcut KO pe Zuniga

Bute are astfel la profesionişti 23 de victorii, din care 19 prin KO.

Românul a câştigat meciul prin KO tehnic, în minutul 2:25 din runda a patra, după ce l-a trimis la podea pe Zuniga cu o lovitură de stânga. Zuniga a avut probleme în a se "redresa", Bute şi-a continuat atacul, astfel că arbitrul Lindsay Page Jr. nu a avut altă soluţie decât să oprească partida.

Lucian Bute şi-a păstrat titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, după ce l-a învins, în 25 octombrie 2008, pe mexicanul Librado Andrade. În meciul cu Andrade (27 victorii, o remiză, nicio înfrângere), Bute şi-a pus pentru a doua oară în joc centura mondială cucerită în 20 octombrie 2007, la Montreal, după ce l-a învins prin KO în repriza a 11-a, pe columbianul Alejandro Berrio.

Bute şi-a apărat pentru prima oară cu succes centura mondială în 1 martie 2008, după ce l-a învins, prin KO tehnic în repriza a zecea, pe americanul William Joppy.

Lucian Bute, în vârstă de 29 de ani, este al treilea pugilist român campion mondial la box profesionist, după Mihai Leu şi Leonard Doroftei.

Video Stirileprotv.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici